cazare predeal olx

Wiki Article



cazare predeal cu piscina interioara
Predeal Escape Apartment se află la aproximativ twenty km de Castelul Peleş și contain vedere la râu, un balcon și o cafetieră. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

De asemenea, cele four săli de mese și terasa vă întâmpină de fiecare dată cu preparate gustoase și băuturi wonderful.

We appreciated the fact that there was snow over the ski slopes (Along with the support in the snow equipment). Obtaining said this, the slopes were really icy, access was tough with ice about the techniques of your stairs to the slopes.

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Locație ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, de natură, de aer curat și de drumeții montane

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil care îl are entitled toște fac destinația bestă de vacanță”

Hotel Iri este situat într-un cadru normal de excepție, la 650 metri distanță față de partia Kalinderu, la two km față de telecabina Bușteni - Babele și cu o priveliște încântătoare asupra masivului Caraiman și implicit asupra Crucii Eroilor. Hotelul este de asemenea situat la o cazare in predeal ieftina distanța de 650 m fata de gara Bușteni. Camerele sunt dotate cu Television, minibar și baie privată mai mult cu duș. Unele camere oferă vedere panoramică la Munții Caraiman.

Căsuța din copaci Back garden Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat dublu king dimensions, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

Vila LIZ se află în Predeal, la twenty km de Castelul Peleş și la 20 km de Casa memorială George Enescu, și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și o grădină cu o terasă și vedere la grădină.

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost creata din materiale vechi si aduce aminte de casele taranesti din zona de munte.

The see with cazare predeal cabana the space was sensational. A hotel that hasn't been upgraded shortly however the funds invested vs the situations replicate this. The food items and drinks served at breakfast is of the lowest good quality.

Vila Choose 2 din Predeal județul Brașov este o pensiune the latest construită - în anul calendaristic 2019 fiind cazare predeal cu piscina interioara situată la aproximativ 17 km de Pârtiile de ski Cocoș și Clăbucet vis-a-vis de stația Peco OMV. Tot în apropiere de pensiune se află și alte două importante puncte de reper reprezentative și anume Pârtia Șorica - una dintre cele mai bune și cazare predeal cu loc de joaca pentru copii căutate pârtii de ski din [.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din inside

Report this wiki page